Saturday, September 8, 2012

Whisky Tasting with Le Coq

Post in danish about a whiskytasting I am cohosting at Le Coq restaurant in Århus

Le Coq har igennem september hver torsdag temadage med diverse spiritus som emner. 


Torsdag d. 20 september er der Whisk(e)y på programmet 

Start Klokken 1730 

Troels Buus, der står for både Le Coq og Den Rustikke i Århus, og undertegnede, vil denne aften promovere whisk(e)y med flasker fra tre verdensdele. 

Programmet er som følger: 
Mortlach 19yo Cadenhead 57.6% (Skotsk) 
Tomatin 34yo Liquid Sun 51.2% (Skotsk) 
Longmorn 20yo 55.7% (Skotsk) 
Amrut Fusion 50% (Indien) 
Ardbeg Still Young 56.2% (Skotsk) 
W. L. Weller 12yo 90 proof (Bourbon) 
Old Charter 12yo 90 proof (Bourbon) 
Jim Beam Rye 40% (Rye) 

Pris 250,- inkl 1 fadøl 

Efterfølgende kan der VED FORUDBESTILLING nydes følgende menu Smile 

Stegt unghane med Risotto, vilde svampe og Islay whisky 

The Virginia Gentleman Bourbon Chokolade mousse 

Menu : Pris 200,- 

Le Coq's hjemmeside: http://www.cafe-lecoq.dk/ 

Adresse : 
Le Coq 
Graven 14 
8000 Aarhus C 


Med Venlig Hilsen 
Steffen Bräuner (Macdeffe/Danish Whisky Blog) 
Tilmelding : ardbeg1975(snabel-a)hotmail.com eller PM

No comments:

Post a Comment