Post in danish about a whiskytasting I am cohosting at Le Coq restaurant in Århus
Le Coq har igennem september hver torsdag temadage med diverse spiritus som emner.
Torsdag d. 20 september er der Whisk(e)y på programmet
Start Klokken 1730
Troels Buus, der står for både Le Coq og Den Rustikke i Århus, og undertegnede, vil denne aften promovere whisk(e)y med flasker fra tre verdensdele.
Programmet er som følger:
Mortlach 19yo Cadenhead 57.6% (Skotsk)
Tomatin 34yo Liquid Sun 51.2% (Skotsk)
Longmorn 20yo 55.7% (Skotsk)
Amrut Fusion 50% (Indien)
Ardbeg Still Young 56.2% (Skotsk)
W. L. Weller 12yo 90 proof (Bourbon)
Old Charter 12yo 90 proof (Bourbon)
Jim Beam Rye 40% (Rye)
Pris 250,- inkl 1 fadøl
Efterfølgende kan der VED FORUDBESTILLING nydes følgende menu
Stegt unghane med Risotto, vilde svampe og Islay whisky
The Virginia Gentleman Bourbon Chokolade mousse
Menu : Pris 200,-
Le Coq's hjemmeside: http://www.cafe-lecoq.dk/
Adresse :
Le Coq
Graven 14
8000 Aarhus C
Med Venlig Hilsen
Steffen Bräuner (Macdeffe/Danish Whisky Blog)
Tilmelding : ardbeg1975(snabel-a)hotmail.com eller PM
No comments:
Post a Comment